Loppistavlor.

Har snokat runt efter saker att ha på väggarna och igår när jag kom hem satte jag mig att måla tavelramar. Gjorde det enkelt för mig och målade dem vita. Hade ingen pensel så jag använde mig av en svamp, det går bra det också, så gör jag rätt ofta när jag är pensellös.

Barnen i Bullerbyn numero 1 illustration av Ilon Wikland.

Barnen i Bullerbyn nummer 2 illustration av Ilon Wikland.

Och kaffekoppstavlan i köket. Tror att det är möbeltyg som någon smart människa ramat in.

Det är mina senaste secondhandfynd, färgen på ramarna innan var mörknad obehandlad furu och jag är inte alls förtjust i obehandlad furu.

Dessutom hann jag nu på förmiddagen städa, var fortfarande på dåligt humör och tyckte att jag skulle använda all negativ energi till positiva göromål. Nu är det rent och luktar gott men om jag är på mycket bättre humör vet jag inte. Skitsamma, det går över!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.