Vaniljkex och röstkort.

Hade egentligen inte tänkt blogga idag eftersom att jag inte är på något vidare humör men nu sitter jag här och väntar på att nagellacket (HM:s Grey Sky – snyggt och billigt!) ska torka och var hamnar jag då? Här såklart. Jag menar, bara för att jag inte bloggar betyder det inte att jag inte tänker. Och bara för att jag bloggar betyder det inte att jag tänker.

Iallafall har jag mest tjurat och ätit vaniljkex idag. Jag har utökat min filt en aning och fick ännu en tjurattack när det svarta basgarnet tog slut, jag har placerat Audrey Hepburn i sin ram (och tjurade över att hon stack ut ett par millimeter utanför ramen)och jag har tvättat (och blivit mörkrädd på morgonen, fastän jag inte är mörkrädd och särskilt inte på morgonen), har pratat med Mamma i telefon två gånger och tjurat över att jag glömt det där jag skulle fråga om båda gångerna och en massa sådana saker.

Just nu tjurar jag för att jag varit så lat och inte redigerat kort så att jag kan visa en massa saker.

Jag får helt enkelt nöja mig med godisburken.

Jag menar, igår kom min snälla Pappa förbi med just precis en sån där pall som jag önskat mig. Monteringsfreak som jag är kunde jag inte lämna den omonterad till idag. Men var är bilderna på den? I kameran. Har inte ens fört över dem i datorn. Och jag har kommit väldigt långt på min filt, det är bara de två yttersta raderna som saknas nu. Och var har jag bilderna på den? I kameran. Ja och så fortsätter det förståss.

Och nu när det är jättesent på kvällen och Mamma säkert ligger och sover har jag såklart kommit på vad det var jag skulle fråga henne. Fick mitt röstkort idag och hade tänkt fråga om hon ville gå och rösta med mig. Så var det ju! Fast jag tycker att jag är lite smart som skriver det i bloggen. Inte för att hon läser den utan för att då har jag skrivit upp det någonstans. Bara jag sedan kommer ihåg var någonstans jag skrivit upp det så löser det sig säkert!

Nu är nagellacket torrt och jag ska börja dra mig mot sängen. Har ett hjärndödande möte imorgon så lite sömn kan vara en god idé. Ska bara föra över dagens och gårdagens fotografering till datorn!

En kommentar

  1. Helen

    Ha ha, vad jag känner igen det där fenomenet! Hade skrivit upp ett viktigt möte som jag ska ha idag och glömde sen bort A) var jag skrivit upp det och B) Att jag hade ett möte. Turligt nog vet min kära dotter hur jag är och ringde och påminde mig…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.