Katt Ctrl.

Är hemma en sväng innan det är dags att åka ned till j för teveseriekväll. Nörderi är alltid trevligt! Blev just tvungen att lyfta ned äldsta katten från databordet, hon lyckas nämligen alltid sätta sig på Ctrl-knappen så att istället för att scrolla upp och ned på sidor när jag surfar förstoras eller förminskas texten. Så går det om man är en tråkig matte!

Yngsta katten, på bilden ovan, tycker att plädvirkning är en av de bästa grejorna jag kommit på någonsin! Det är lite svårt att virka när hon ligger på arbetet men finns det en vilja finns det en väg! Och när jag stoppar undan pläden för att göra annat mellan varven snokar hon upp den igen och gosar ned sig.

Svartpaddan har verkligen gjort det här med att gräva ned sig i min säng till en grej. Såhär låg hon en stor del av tisdagen… Ja, den där svarta fläcken är hennes rumpa.

Känner mig som en iller på raketbränsle just nu. Massor att göra mest hela tiden. I och för sig har jag en rätt oplanerad helg, fast jag tycker bättre om fullsmockade helger och lugna veckor…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.