Löjligt ljuva lördag.

Vaknade i kanelbulleställning imorse. Katterna som brukar ligga vid fotändan av sängen hade krupit närmare och närmare under natten och hade intagit nedre delen av sängen. Mysigt! När jag försiktigt petade på dem med tårna fick jag snabbt tolv små sparkar tillbaka. Jag gav med glädje upp eftersom att min mage kurrade högt.

Den här lördagen kan komma att se ut lite hursomhelst. Det jag vet är att jag ska till en kompis och klippa klorna på hennes katt. Och sen tyckte kompisen att jag skulle följa med hockey, middag och lite alkoholintag och mer hockey.

Strax efter fotboll tycker jag att hockey är tråkigaste sporten. Men, med rätt sällskap går det mesta ned och det här är definitivt rätt sällskap! Det är inte det som är det utan min ekonomi. Jag tror inte min plånbok tillåter så mycket hockeymatcher två dagar innan den fylls på igen. Ska nog höra om det är okej om jag dyker upp lite senare.

För ju mer jag tänker på det, desto mer sällskapssjuk och peppad känner jag mig! Men det är inte hela världen om det inte blir av heller, jag har en massa filmer att se och nästa vecka är ganska fullpackad med aktiviteter. Så en väldigt lugn helg sitter inte heller fel.

Och imorgon är det söndagsmiddag med J som gäller. Har jag tur hinner jag träffa syster och lilla T en sväng också.

Ja, jag tror att den här helgen kommer att bli väldigt tillfredsställande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.