Löparskorna på.

X: Kan vi inte se film någon dag?

Jag: Jo, bara det inte är en romantisk komedi.

X: Vaddådå?

Y: Det har hon ju fullt tillräckligt av i verkliga livet!

Jag känner mig faktiskt lite som Julia Roberts i Runaway Bride. Eller som Indiana Jones i ett gammalt tempel fullt med fällor just precis som alla utlösts samtidigt. Julia Jones alltså.

Jag är helt enkelt inte intresserad av känslor och förhållanden just nu. Jag gillar mitt liv precis som det är. Och det är sanningen. Jag lovar att jag ska annonsera för omvärlden när det ändrar sig.

Och återigen önskar jag att jag kunde förklara i detalj hur knasigt det är, mitt liv, men jag känner att jag inte vill såra mina friare ännu mer genom att hänga ut dem i min blogg. Dåliga raggningsrepliker är en sak. Obesvarade känslor är en helt annan.

Och nu byter vi abrupt ämne!

Min kryddhylla är full av tomater i olika valörer och mognadsgrader, det ser lite roligt ut. Som att jag gjort ett försök till ett design statement. Jag lovar, det är inte ett sådant utan bara praktiskt, jag vill inte ha fler borttjyvade tomater bara.

Nej, jag har fortfarande inte hittat den försvunna tomaten…

Däremot sydde jag idag fast den sista rutan på min filt, nu är det lite fästning av trådar och snygga till kanterna som gäller. Har varit helt uppslukad av min filt idag och det lär inte bli bättre förrän jag är färdig. Har tvingat mig själv att sluta för dagen, ska snart styra kosan mot sängen. Till katternas belåtelse!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.