Tv-serier.

Känner mig mycket kryare idag, hoppas att jag är pigg till imorgon! Under tiden tänkte jag tipsa om lite tv-serier. Det låter väl bra?

The Big C – Mörk komediserie om cancer, eller kanske cancerserie med mörk humor? Det låter kanske hemskt men serien är riktigt bra. Och mörk humor vet jag inte heller om det är, trots att huvudpersonen har obotlig cancer känner jag mig alltid glad och upplyft efter att ha sett ett avsnitt. Laura Linney gör rollen alldeles utmärkt och ja, se den helt enkelt!

Huge – Fick tyvärr bara en säsong, inte oväntat eftersom att min beskrivning är Nollor och nördar på fatcamp. Nollor och nördar (Freaks and Geeks) var en totalt briljant serie som det inte heller gick bra för. Och om ni tänker fatcamp och suckar, så vänta med det tills ni sett den. Och ja, fastän den inte fick en andra säsong tycker jag att ni ska se den!

The Event– Den nya Flashforward med aliens. Var inte helt jätteförtjust i Flashforward, den här tycker jag verkar lite mer lovande.

No Ordinary Family – Det börjar bli lite uttjatat med superhjälteserier och jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om den här serien än. Men två favoritskådespelare är med så jag tänker ha lite tålamod. Familj som begåvas med superhjältekrafter. Favoritskådespelarna? Michael Chiklis (The Shield, Fantastic Four) och Julie Benz (Buffy, Dexter).

Ugly Americans – Gillar du serier som Futurama och Family Guy? Det här är den vuxna och ännu mer skruvade versionen i ett alternativt universum där människorna är de onormala varelserna.

Nikita  (2010) – Jag blev snabbt less på filmen, var inte alls förtjust i den första serien men den här börjar jag verkligen gilla! Toppspion bestämmer sig för att krossa den hemliga regeringsgruppen som har tränat henne.

Terriers – En föredetta, inte helt renhårig, polis startar detektivbyrå med sin bäste vän, en före detta brottsling. Mörk humor med ett melankoliskt tempo. Bättre än vad det låter, jag lovar!

High School of the Dead – Zombieanime. Och en rätt bra sådan också. Följer en grupp skolelevers överlevnad i en värld där zombies förökar sig explosionsartat.

The Walking Dead – Serien som jag sett framemot i ett halvår om inte mer! Världen efter en zombieapokalyps! Polisman vaknar upp till en sådan värld efter att ha legat i koma. Vad jag sett av previews och bilder och så är den dessutom rätt snyggt gjord.

Ett litet urval av den här säsongens nya serier som jag hoppas ska gästa svensk tv!

Ja, jag vet att the Event redan sänds på svensk tv.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.