1/30 Presentation.

Eller Dag 01 – Presentera mig själv. Jag vet att en del människor tycker att det är himla svårt att presentera sig själva. Jag älskar att prata om mig själv så det problemet har jag inte. Eh…

Det går ju alltid att rabbla en massa fakta, ålder, vad man sysselsätter sig med, hur mycket pengar man drar in per år och så. Sånt som jag kallar för kontaktannonsfakta. Jag har förstått att det är hemskt viktigt för en del människor.

Jag tycker att det är mer intressant att veta hur man är och vem man är. Själv brukar jag förenkla processen genom att säga att jag är komplicerat okomplicerad. Fast det skulle ju bli ett himla tråkigt inlägg.

Jag är hetsig och lugn, jag älskar att umgås med människor lika mycket  som jag gillar att sitta ensam hemma i soffan och tänka för mig själv, jag är klantig men har bra reflexer, jag är pratglad och tystlåten, jag är envis och väldigt bra på att kompromissa, jag är kramig och reserverad, jag är busig och analytisk, jag är sprallig och meditativ, jag är impulsiv och strategisk. Och det är bara några av de saker jag är. Många av orden som beskriver mig stämmer också med ett O framför.

Det finns ett par ord som beskriver mig som det inte går att sätta ett O framför också.

Jag är levnadsglad, nyfiken, smart, rolig, lojal, finurlig, kreativ och rak. Sådär bäst i allmänhet ni vet. Ja, jag är rätt nöjd med mig själv som person.

Fast den vanligaste frågan jag får är om jag är rödhårig på riktigt. Och det är jag. Mattan matchar gardinerna.

Åh! Det känns som att jag måste bita mig i läppen en aning, eller sitta på händerna eftersom att jag ser att jag är på väg att glida in på månadens andra rubriker. I vilket fall är ganska komplex och unik. Precis som alla andra människor. Jag har mina galenskaper (oftast roliga sådana) och egenheter.

3 kommentarer

  1. Johannes

    När man har läst detta. Så låter du som världens bästa kvinna.. Och jag vill bara bjuda dig på en date…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.