8/30 Mina favoritsaker.

Det har blivit lite oplanerat blogguppehåll här på Fejkatt. Det blir så ibland. Livet rusar på i 180 knyck och till slut vet man inte vad som är upp eller vad som är ner. Och just nu är jag tyvärr hemskt medveten om var det här neråt ligger och har egentligen inte så mycket lust att blogga kanske.

Men jag tänkte ändå ge det ett försök. Mina favoritsaker alltså!

Allt sånt ändras i min värld kanske en gång i minuten. Just nu är det bland annat de lila gardinerna jag satt upp i vardagsrummet.

Lampor är också en stor hit här hemma just nu, det står små lampor i nästan varenda vrå och sprider mjukt ljus. Bara på bilden ovan är det tre stycken. Spotlighten i taket är det inte så ofta jag använder men golvlampan vid soffan är igång nästan jämt när jag är hemma och arbetslampan som sitter fastskruvad i fönsterbänken använder jag när jag sitter och pysslar i soffan.

På golvet där vid sittpuffen syns en av mina många pyssellådor, det är också favoritsaker. Inspiration organiserat i små plastfack. Mycket bra! Sköt in brickbordet bakom soffan eftersom att det var rätt överbelamrat med favoritsaker såsom ståltråd, tänger, garn, virknålar, måttband, nagellacksflaskor, skålar och ungefär allt mellan himmel och jord. Tycker att det är rätt imponerande att ett sådant litet bord kan rymma så mycket. Och i sig själv är brickbordet en favorit också. Lätt att gömma, litet och allmänt bara snyggt.

Som sagt, mycket av det på fotot ovan är favoritsaker. Vardagsrummet är överlag mitt favoritrum.  Galet, kreativt och mysigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.