Stolmålning med tandpetare.

Fick ett litet ryck idag och fixade till en sak som har irriterat mig ett tag.

Den turkosa färgen på ryggen på den här stolen. Och dessutom gamla märken från ett klistermärke. Igår tänkte jag att jag skulle göra något åt det eftersom att jag faktiskt inte gillar det. Det kan ju knappast bli värre? Så idag plockade jag fram lite vit färg, en pensel och ett par tandpetare.

Tidigare i veckan gick jag nämligen igenom några anteckningar med en arbetskonsulent och min blick fastnade på hennes telefonklotter. Ni vet om man pratar i telefon och råkar ha papper och penna till hands så blir det gärna lite krumelurer. På nått sätt kombinerades telefonklottret och stolsryggen i mitt huvud. Så jag satte igång att krumelura.

Och tog inte ens ordentlig rast för middag…

Men å andra sidan blev jag rätt nöjd när jag väl klottrat över hela det gröna fältet. Alltså, man behöver inte använda tandpetare, det går bra med en tunn pensel också. Men jag hade inte någon sådan hemma…

Jag blev nöjd med slutresultatet och började genast fundera på om jag har några fler möbler jag kan klottra på…

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.