Fyndat, syndat och fått.

Öppnar avdelningen loppisfynd igen tänkte jag. Jag har iallafall alltid lika roligt när jag fyndar, syndar och får saker. Syrraqn hade en liten utrensning av diverse förråd eftersom att det pågår renoveringar i huset. Det här fick jag:

Vasen har jag redan ett ex av men det är mest bara bra, blir fint att gruppera. Ett antal ljuslyktor, de krackelerade hade jag nog tänkt göra något med… Och en kaffeburk i grönt glas och till sist ett par ljusstakar till min hylla.

Häromveckan var jag på Maxi och snokade runt, på deras fyndavdelning hittade jag assietter för en femma styck:

Gröna, enkla, tunga. Vad mer kan man begära? Köpte ett halvt dussin av dem. Tänkte att de skulle funka fint till min Gefle Lansett eftersom att jag inte har några assietter till den:

Och ja, det ser helt okej ut, assietterna är väl lite stora men ändå. Dessutom funkar de himla fint med mina kaffekoppar från Lagerhaus:

Titta där! Kaffekopp och far från Lagerhaus som sagt, kaffeskeden fick jag från Farmor när jag var liten. Hion tyckte att de skulle passa bra till min dockservis.

Men assietterna klarar sig i mer opretantiösa sammanhang också. Gaffel och glas är ärvda från Farfars syster har jag för mig.

Någon dag efter det drog jag på en liten loppisrunda.

Knappar. Jag vet att guld inte riktigt är vad folk är vana att se mig i. Men jag har eventuellt en plan!

Böcker såklart! Har en grej för brittiska, kvinnliga deckarförfattare. Jag är medveten om det. Och nu slipper ni fundera på om det är så.

Jag förbarmade mig dessutom över en telefonhylla. Den har jag absolut en plan för!

Vilket den behöver eftersom att den är rätt så trött och sliten…

Vi kan väl säga såhär, om ni råkar ha gamla kartor över som ni ändå tänkt slänga så kan ni väl slänga dem åt mitt håll istället.

Och det var väl allt för nu?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.