Efter operationen.

Hörde att det var några som undrade hur det hade gått med min katt som opererades för precis en vecka sedan.

Jag kan berätta att hon mår väldigt bra! Hon mår lite illa av antibiotikan men det dämpas med hjälp av fil.

Redan samma kväll som hon kom hem skulle hon hoppa runt på möbler och ha sig. Eller ja, hon hoppade upp i soffan mellan mig och sambon och sedan låg hon där resten av kvällen och blev gosad och klappad medan sömnmedlet försvann ut ur kroppen. Men redan vid sängdags hoppade hon upp och ner ur sängen flera gånger. Tills sambon la armen om henne och sa åt henne att sova.

Mest har hon varit olycklig över att hennes bästa kompis fräste åt henne en hel dag efter att hon kommit hem från veterinären. Till och med vi människor kände ju att hon luktade veterinär. När hon fick tillbaka sin gamla lukt gick även kompisens fräsande över.

Veterinären verkade nöjd med operationen och katten verkar vara nöjd med all extra uppmärksamhet. Förutom när det är medicindags. Men hon är så snäll att hon inte gör någonting förutom att försöka spotta ut medicinen. Och springa iväg.

Nästa tisdag ska vi ta bort stygnen och sedan hoppas jag att allt det här är över.

En kommentar

  1. Wikki

    Hoppas Hesper slipper mer problem med tumörer! Min kompis katten Tanja på Landet tog bort tumör för några år sedan och har varit helt ok sedan dess. Det är skönt när man vill ha en frisk och pigg misse! Krya på dig! TassKram Wikki

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.