Spridda inredningsskurar.

Hade väl så gott som lovat ett inlägg med diverse inredningsbilder. Och ja, jag var väldigt nära att använda citationstecken där! Vitt är inte en färg som förekommer särskilt ofta i mitt hem, inte heller ljusa färger. Mitt hem är väl snarare tokigt färgglatt, rätt stökigt och allmänt okonventionellt. Misstänker därför att många människor inte tycker att det är särskilt  inredningsmässigt rätt. Däremot speglar det min personlighet väldigt väl! Och det är vad jag tycker att huvudpoängen med inredning är! Ja, jag ska visa bilder också, vi börjar i en av bokhyllorna i vardagsrummet:

Tyckte att en gammal köksvåg var en väldigt bra avvägning mot sambons Gentlemannen och Slipsboken.

Vi har rätt mycket biblar. Fem stycken bara på den här bilden. Och en Psalmbok. Vi är inte alls religiösa av oss. Anledningen till bibelsamlingen är väl snarare ett vi gillar gamla böcker. Den första bibeln är Farfars konfirmationsbibel och den brevid den är Farmors dito. Sedan har vi sambons. Min ligger nedpackad i en låda någonstans långt ner i förrådet. Psalmboken är också Farfars och bibeln brevid den är bara hemskt vacker. Och på hyllan ovanför syns en skymt av en stor familjebibel.

Från biblar till tavlor. Gruppering ovanför soffan.

Sedan sambon flyttade in har det dykt upp lite bilaffischer här och var, den här ovanför akvariet.

Och den här ovanför min dator. Gillar den ovanför akvariet mest.

Åter till sovrummet. Lampa ärvd från Farmor.

Med ett annat fokus. Älskar den här lampan! Eventuellt skylle jag vilja byta ut tyget på skärmen.

Nyckelskåpet har förresten hamnat på plats. Och används flitigare än vad jag trodde!

Vidare till köket, vi hängde upp en hylla här för att den skulle fånga allt tidningskrafs. Ändå har sambon lyckats hamstra en liten hög på köksbordet igen… Nåja. Jag är nöjd med hyllan iallafall!

Hyllan brevid innehåller kokböcker, mest gamla kokböcker, sådana vars titlar gärna innehåller ordet husmodern. En massa burkar som mest innehåller strössel, en rysk vodkaflaska, en gammal kakburk och en massa annat.

Nu ska jag fortsätta att sticka på den där tokrosa vanten, snart färdig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.