Nytt akvarium!

Idag åkte jag och sambon iväg och snodde ett akvarium av en vän till mig. Hon ska flytta från stan så nog var det så att vi fick akvariumet. Med innevånare och växter.

Akvariumet är på ungefär 100 liter, större än vårat andra och som ni se följde det med massor av inredning! Och Endler’s guppy! Precis sådana som jag vill ha!

 

Vattnet är ju en aningen grumligt efter flytten så det kommer att klarna upp. Såsmåningom ska Endlersarna och Svärdbärarna byta plats men först ska Endlersarna få landa lite, få lite medicin och så. De pyttigaste ynglena fick åka in i ett yngelkar, så att vi slipper riva upp hela akvariet för att få tag på dem när de ska byta plats. Så som vi fick göra när vi skulle flytta akvariet.

Hade lite roligt åt min vän som uppskattade att hon hade 5-7 Endlers. Det var över tio stycken. Men det är klurigt med ett sådant stort akvarium och så små yngel.

Tycker att Endlersarna ser lite konstiga ut jämfört med vanliga guppys, misstänker att jag kommer att vänja mig rätt snart ändå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.