Kommentar från inledningen av Ersbodacupen

Jag har hunnit se en match ikväll, den mellan Ersboda SK och Ersmarks IK där de sistnämnda vann med 3-0. Hann även med början av Mariehems FF – Umedalens FF som till sist blev 1-1.

Vad kan man då dra för slutsatser från detta? Ja, Ersmark var några nivåer starkare än Ersboda som spelar med sitt nybildade div 6-lag. Ersmark, med sina många nyförvärv, kommer att bli riktigt farliga ikväll och jag tror mycket väl att laget står som segrare i finalen och får spela även i morgon.

Det jag hann se av Mariehem – Umedalen var inte direkt imponerande. Inget av lagen hade något vidare spel och det var mest chansbollar från båda håll. Jag hoppas kunna åka förbi och titta lite mer ikväll, återkommer då.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.