”Nybygget” levererar direkt

Det blev alltså final mellan Ersmark och Umedalen, en final som Ersmark på det stora hela var tyngre i. Allt annat än seger för Ersmarks del hade nog laget inte räknat som godkänt, med tanke på de meriterade spelarna man har fått in i laget den senaste tiden. Men fem raka segrar och totalt ett insläppt mål får ses som ett bra facit. Hur starkt laget är imorrn återstår att se, jag tror dock att laget inte kommer ha några problem att hävda sig, sett till dagens prestation.

Vilka är värda ett plus från i dag då? Ja, nu såg jag inte alla matcher, men kanske 5-6 stycken.

– Alexander Holmberg, målvakt Mariehems FF. 16-årige Holmberg var riktigt, riktigt bra den match jag såg med MFF. Helt klart en målvaktstalang man bör hålla ögonen på i fortsättningen.

– Joel Evrard Mugisha, högerback Ersmarks IK. Killen är bara 14 år, men var enligt mig en av de bästa i Ersmark i dag. Han är riktigt brytsäker, kommer runt på kanten i stort sett varje gång han ger sig iväg på en rajd. Utan tvekan en av Umeås största talanger sett till den yngre generationen.

Jag höjer ett varningens finger för Spöland/Vännäs imorgon. Det har hänt en del i föreningen och jag tror att de blir vassa. Annars kommer Ersboda FF bli farliga då de förmodligen spelar med en hel del gamla ESK-lirare. Ännu en intressant fotbollsdag helt enkelt!

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.