Arestav till UFC?

I detta nu provspelar forwarden Robin Arestav med Umeå FC. Robin, med ett förflutet i både Mariehem och Hammarby TFF är troligen UFC:s tredjeval när det gäller att fylla forwardsuppsättningen. Enligt uppgifter så är klubbens högsta dröm att lyckas lösa så att Danny Persson blir kvar i klubben, samtidigt som man vill att "Böni" ansluter.

Tror ni läsare att Robin Arestav har kapaciteten att skjuta upp UFC till superettan?

 

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

 1. Steff

  ”insatt” verkar inte så insatt… Killen håller hög div 1 klass. Vilken anfallare i truppen (förutom Danny och Herman) har bättre meriter?

 2. Milla

  Det som krävs är spelare med spets.
  Han skjuter bra med båda fötter och har en snabbhet som få.
  Men du som är insatt var väl med till Hammarby och såg dennes utveckling och framgångar där?

 3. Emanuel Otterhall

  Helt klart krävs det spelare med spets. Som det ser ut nu är det just spets längst fram som UFC saknar.

  I ärlighetens namn har jag inte sett han spela sedan tiden i Mariehem. Det enda jag vet är att Hammarby värvade honom och att han hamnade i frysboxen i HTFF förra året och lämnade laget. Frågan är ju då om han har tagit något ytterligare kliv framåt, alltså sedan han lämnade Mariehem. 20 mål på 20 matcher är naturligtvis riktigt bra, men samtidigt är det en vansinnig skillnad på division I och division II. Jag vet att UFC fortfarande vill ha Danny och Böni, så vi får se hur det blir.

 4. Lasse

  Träna i mariehem div 2 med massor av spelare som är avdankade och spelar för nöjes skull.
  Utbytes mot ett elitklubblag som har utöver tränare har en stab på 10 personer på varje träning och ett urval på 100 spelare i ett hårdsatsande lag där bara ditt bästa varje träning ger dig chans till spel?

  Böni har jag inte sett spela…
  Men att ha en spelare som kan rycka sin back och trycka in ett mål från ingenstans är värt mycket.

 5. ufc for s1

  Jag måste tyvärr kommentera detta. Jag vill ufcs bästa men att säga att arestav håller hög div 1 klass är lögn. Meriter finns det inga högre än div 2. Robin Nilsson Simon Mårtensson har högre meriter från div 1. finnen där från allfinskan. meriterna väger mkt lätt. bra på skjuta och springa mkt. kan göra mål för ufc 2011. vi lämnar det där och inser fakta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.