Det löser sig för Winka

Mittfältaren Fredrik Fjällström-Winka hade egentligen ett år kvar med Robertsfors, men uppgav till klubben tidigare i vinter att han vägrade att genomföra det och i stället ville spela för Mariehem. Självklart ville Robertsfors inte släppa honom bara så där, men Wnika hotade med att sluta spela fotboll. Nu ser det hela ut att ha löst sig och han kommer att representera Mariehem den kommande säsongen.

– Det har varit en del möten och nu har det jobbats fram en lösning, säger Fredrik till bloggen.

Han har dock inte tränat sedan förra året, men var ändå med i förra helgens match mot Skellefteå.

– Så är det. Jag spelade i andra halvlek och det var riktigt kul att få chansen då jag inte har tränat på så länge. Jag har dock hållit igång på egen hand, men fotbollsspelandet är ju en annan sak, säger han.

Vad säger du om Mariehems chanser i år?

– Det kommer att bli ett väldigt intressant lag och man känner att det finns stor kvalitet på spelarna i truppen. Målsättningen är väl att vara med i toppen och kriga, men det är mycket som spelar in då det är så många nya spelare, säger han.

Blir två rätt heta Umeålag i tvåan med andra ord?

– Ja, Umedalen ser rent livsfarliga ut. Deras backlinje är stabil och bröderna Persson längst fram är ju riktigt jobbiga att möta. De lär väl stänka in 30 baljor, säger Winka.

I helgen spelar Winkas Mariehem två match, dels mot Teg på lördag på Gammlia och sedan mot Spöland på söndag i Vännäs.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.