Det börjar närma sig..

Nu är det bara 17 dagar tills UIK premiärspelar borta mot Hammarby och 24 dagar tills UFC lirar borta mot Akropolis (Stockholm).. Vintern börjar därmed närma sig sitt slut och förhoppningsvis har vi en fantastisk fotbollssäsong framför oss. Hur tror ni att det går för respektive lag? Både UIK och UFC har en hel del nya spelare och som alla vet tar det ju ett tag innan man blir samspelta. Har något av lagen kapaciteten att slå sig in bland topplagen i sin respektive serie?

 

Sedan har vi ju Mariehems damer. Fantastiskt roligt skulle det vara om de får ihop ekonomin och organisationen för att kunna spela i division 1. Man kan bara hoppas att det löser sig. Intressant också att se om laget kan matcha Umeå Södra redan i år. Intressanta derbyn skulle det definitivt bli.

 

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.