Hörde mig för hos en bloggkollega

Jag vet inte om ni har uppmärksammat det, men UFC:s nyförvärv, (som egentligen inte är klar än), Erik Löfgren bloggar här på vk.se. Hans blogg hittar ni på blogg.vk.se/ufc och han har minst sagt inlett starkt med sitt bloggande.

Han har också fått lira rätt mycket sedan han kom från Sundsvall i somras. Förra helgen blev det två hela matcher och den kommande helgen blir det mest troligt också 2×90 minuter för UFC:s nya mittback, eller ja, en av de nya mittbackarna.

– Det funkar bra att dubblera, men visst kändes det halvtungt mot slutet i förra helgens andra match, säger Löfgren till bloggen.

Då mötte UFC Umedalen och Anundsjö, vilket resulterade i en vinst och ett kryss. I helgen ställs laget mot Pontus Lundströms Piteå under lördagen och sedan Sollefteå på söndag, båda matcherna startar 15.00. Frågan är då om den nye Löfgren har någon koll på dessa lag?

– Jag vet att det handlar om mycket långbollar, annars vet jag inte mer än att vi borde ses som favoriter, fortsätter han.

Vad tar då UFC med sig från förra helgens matcher?

– Vi spelade riktigt bra mot Umedalen och det vore kul att få visa upp det spelet igen. Mot Anundsjö borde vi ha gjort tre mål, (det blev 0-0), så bortsett från de uteblivna målen var det ingen katastrofdålig insats av oss. Men matchen mot Umedalen gav oss ett litet svar på var vi står tycker jag, avslutar han.

Ja, spontant känns det ju som två solklara UFC-segrar i helgen, men långt konstigare saker har hänt. Spännande också att se om Robin Arestav kan fortsätta med sin fina målproduktion från förra helgen.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.