Från helgen

Ja, åter igen har en helg passerat och därmed också en massa träningsmatcher spelats. Jag själv kunde dessvärre inte närvara på någon match, men här kommer en sammanfattning.

 

Sunnanå – Umeå Södra 4-1

Seriekonkurrenterna Sunnanå och Umeå Södra gjorde upp om favoritskapet som länets bästa lag i ettan. Man kan väl ganska enkelt påstå att Sunnanå, relativt väntat, tog på sig den rollen.

– Vi var inte alls med i första halvlek där vi underpresterade, i andra blev det uppryckning i synnerhet defensivt men framåt låste det sig, säger Umeå Södras tränare Torbjörn Nordström till damfotboll.com.

Umeå Södras mål gjordes av Erika Blomstrand

 

Umeå IK – Piteå IF 1-1

UIK och Piteå möttes för tredje gången i år. Det blev också oavgjort för tredje gången på rad, men enligt uppgifter var UIK det lag som var snäppet bättre.

– Matchen bjöd inte på något skönspel. Vi tog över i andra halvlek, men det blev för stressat. Alla ville så mycket, säger Joakim Blomqvist till damfotboll.com

UIK:s mål gjordes av Maria Nordbrandt.

 

Umedalens IF – Robertsfors IK 5-0

Umedalen fick minst sagt fart på målskyttet i denna match och vann därmed ganska bekvämt. Danny Persson och UFF:arn Henrik Andersson gjorde två mål var. Det femte målet gjordes av Alaa Mohammed.

 

Mariehems SK – IFK Umeå 4-3

Mariehem vann en målrik match, ja.. men inte ska väl laget släppa in tre mål mot IFK Umeå? Nåväl, MSK:s målskyttar: Daniel Larsson x2, Simon Söderlind, samt VK-kollegan Jonatan Lundberg. För IFK målade Jonatan Holland två gånger och Jacob Lavin en gång.

Umeå FC – IFK Luleå 5-1

Enligt kollega Isacson ska UFC ha spelat riktigt bra, samtidigt som kollega Johnsson ställer sig frågande till IFK Luleås kapacitet. Hur som helst, 5-1 mot seriekonkurrenterna IFK Luleå är ett bra facit för UFC. Målskyttar: Jonas Nilsson, Carl Pettersson-Lif, Johan Larsson, Erik Lundström, Simon Mårtensson.

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Jimmy Nilsson

    Kolla upp bättre vilka som är målskyttar!!
    Henrik Folkesson spelade inte mot Robertsfors..
    Målgöraren heter Henrik Andersson, en spelare vi tagit upp från Umedalens FF.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.