Sjätte raka

matchen utan förlust för UFC. Det är imponerande.

UFC hade 2-0 i paus efter mål i 53:e sekunden av Jonas Nilsson och ett klassiskt Johan Larsson-mål från vänsterkanten. Egentligen hade kanske 5-0 varit mer rätt med tanke på alla lägen som brändes med Erik Lundström i spetsen. På rätt ställe stod han, men någon näsa för mål hade han åtminstone inte i dag.

Runt 70:e minuten så gick ex-UFC:aren Robert Mambo Mumba rakt igenom hela banan när han gjorde 2-1 och skapade lite nerv på läktaren. Det blev dock inte farligare än så och UFC tog en, sett till helheten, rättvis seger vilket också gör att man i just detta nu leder serien. 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.