Tyskland i sommar

Annat räknar jag inte med. Sofia Jakobsson måste vara superaktuell inför VM med tanke på vad hon har bevisat under våren, inte minst i går då hon också fick göra två mål. För att citera Tomas Pettersson i Expressen: "Allt annat vore faktiskt bara tjänstefel".

Men det är faktiskt inte bara Sofia Jakobsson som imponerar, utan hela Umeå IK i sig har verkligen levererat så här långt. Jag själv tippade laget som femma inför säsongen och nu ligger laget tvåa så jag måste nog påstå att jag är positivt överraskad än så länge. Att det skulle gå bättre än i fjol var jag helt säker på, men nu är laget faktiskt det näst bästa i Sverige – än så länge. Lyckas man bibehålla formen fram till VM-uppehållet (endast två matcher kvar) så ser det riktigt lovande ut inför höstomgången. Förhoppningsvis har man då också Anna Paulson att tillgå som vi alla vet är en spelare som förstärker vilken backuppsättning som helst i damallsvenskan.

Kul!

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.