Cl som väntat och styrkebesked av Ramona

Man fick vara hopp full i ungefär 10 minuter. Sen var det Barca för hela slanten.. tyvärr. Men det är långt i från oväntat och Barcelona är värdiga vinnare.

Det var dock inte bara Barcelona, anförda av Lionel Messi, som imponerade i helgen. Nej, Ramona Bachmann visade också prov på världsklassfotboll när hon egentligen på egen hand vände och vann matchen mot Kristiandstad. Mer om det går att läsa i dagens VK.

Annat UIK-relaterat. i dag, närmare bestämt alldeles strax, presenteras det svenska damlandslagets VM-trupp. Som vi vet är Sofia Jakobsson en av spelarna som är högaktuella för uttagningen och det ska bli riktigt spännande att se hur förbundskapten Dennerby väljer att formera truppen. Uttagningen livesänds på SVT play med start 12.55.

Mer från damsidan. Umeå Södra fick känna sig som riktiga nollåttor när laget förlorade med just 0-8 på bortaplan mot AIK. Givetvis ingen rolig sits och precis som tränare Torbjörn Nordström sa så var AIK ganska värda segrare…

 

Herrarna då? Ja, UFC såg länge ut att gå upp i serieledning. Men då pangade Mathias Bulun in 2-2 med tio minuter kvar och det blev "bara" en poäng mot Syrianska Kerburan. En poäng som de flesta förmodligen hade köpt inför matchen, men leder man med 2-0 så känns naturligtvis inte ett oavgjort resultat godkänt. UFC dock fortsatt obesegrade.

Derbyt i fredags missade jag själv, men Umedalen vann ju med 3-2 mot Mariehem. En ganska jämn match där Danny Persson var den största skillnaden, i varje fall enligt kollega Jonatan Lundberg som också spelar i Mariehem. Just Lundberg fick ju göra sitt första mål i MSK-tröjan denna match också.

För läsning om lägre serier, vänligen titta i dagens VK. Nu väntar en spännande eftermiddag på SVT Play.

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.