Jakobsson till VM!

Det är nu bekräftat. Med nummer tio på ryggen är Sofia Jakobsson uttagen till sommarens VM.

Dennerbys motivering: "Årets stora utropstecken som gjort stora framsteg och utvecklat hela registret.

Bloggen säger STORT GRATTIS till Sofia!

 

Men egentligen är det inte så förvånande. Hon har verkligen visat framfötterna under våren då hon klivit fram som en allroundspelare med en näsa för mål. Det blev mål direkt i första landskampen mot England och efter hemkomsten blev det två mål mot Tyresö i damallsvenskan. Alla vet att hon kan hoppa in i en match och bryta mönstret med sin snabbhet och det kan absolut vara i den rollen som Dennerby tänker henne i. Att hon dessutom fick just nummer tio visar ju på att Dennerby verkligen tror på henne och troligtvis kommer hon få många minuters spel i matcher som landslaget spelar inför VM.

Åter igen, riktigt stort grattis!

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.