Revanschen 2011

Piteås slogan stämde inte riktigt in på lagets prestation i dag. Ett avvaktande försvarsspel gav UIK 2-0 i en match som till slut blev 3-1. Skönt dock för UIK att få en gnutta revansch efter den mindre roliga matchen mot Sunnanå.

Revansch? Ja, väl inne på det ordet så går det ju inte att undvika Mariehems herrars bortavinst mot Morön. Hattrick av Kim Lundmark och äntligen lite mål från det spelskickliga laget. Början på bättre tider för Mariehem mån tro?

Morgondagen bjuder på två intressanta matcher. Tabelltvåan i division två, Umedalen, tar emot tabelltrean Piteå på Umedalens IP med start kl 14. Vinner Umedalen den så går man upp i serieledning.

Serieledning är även något som Umeå FC siktar på imorgon. Vinner man hemma mot Karlstad så går man upp i serieledning då Väsby förlorade mot Vasalund i dag. Det räcker faktiskt med oavgjort för serieledning via målskillnad, men visst vore en vinst och ledning med två poäng inte helt fel? Kan bli en kul eftermiddag på Gammlia.

Återkommer efter morgondagens drabbningar.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.