UFC vände trenden

Jag måste säga att jag är imponerad av UFC. Visst, förlusterna mot Hammarby och Frej är i sig inte imponerande, men i dag var känslan den att ska UFC vara med i det här toppracet serien ut så måste den här matchen vinnas. Och hur gick det? Jo, laget vann.

Bäst när det gäller är ett signum som inte kan förknippas med UFC de senaste åren. Laget har, tyvärr, ofta förlorat matcher som varit avgörande. Så är det inte den här säsongen. I år har laget inte förlorat någon sån där extremt viktig match. I stället har man besegrat Vasalund borta. Man har spelat lika mot serieledarna Väsby borta. Sirius har man inte heller förlorat mot. Det är vad som talar för årets UFC, laget ger inte bort poäng till konkurrerande topplag.

Något annat som talar för årets UFC är att de övriga resultaten går lagets väg, så även i helgen.

Dalkurd – Forward 3-3
Frej – Sirius 0-0

Både Dalkurd och Forward är med i den absoluta toppen, ett kryss där var alltså drömresultatet. För övrigt var detta Forwards tionde(!) oavgjorda match på sjutton matcher. Bara det är ju helt sjukt.

Återkommer!

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.