On tour – part 4 (sista)

Jag flyger. Ja, bokstavligt talat så flyger jag just nu. Är någonstans ovanför Frankrike på väg hem till Sverige från det vackra Spanien. Som extremt datorberoende finner jag det ytterst trevligt att det finns internet i flygplanet.
 
Senast jag skrev satt jag på tåget till Barcelona, och det är alltså där som jag har tillbringat de två senaste dygnen. Första gången i Barcelona för min del, och jag kan svära på att det absolut inte var den sista. Extremt trevlig stad, och så hade jag turen att hitta otroligt sköna människor på mitt vandrarhem.
 
När jag anlände till Barcelona blev det ganska så snabba ryck. Först på agendan var att hitta vandrarhemmet, och därefter var jag tvungen att ta mig till Camp Nou pronto för att hinna hämta biljetten (visade sig senare dock att det eg. inte var så bråttom). 
 
Därefter blev det resa tillbaka till vandrarhemmet, middag med några andra fotbollsdyrkande resenärer, och sedan gemensam transport till Camp Nou för den egentligen extremt ointressanta matchen mellan Barcelona och Viktoria Plzen från Tjeckien. 
 
Det var mäktigt på Camp Nou, det var det. Men matchen i sig var riktigt kass (extremt defensivt Plzen och ett Barcelona som gick in halvhjärtat), vilket gjorde att helhetskänslan inte blev riktigt hundra. Trots det var ändå dagarna i Barcelona bland de bästa.
 

Nej, nu blir det hemkomst till Umeå imogon bitti och faktum kvarstår ju att fotbollsveckan är långt ifrån över. För på söndag, då kan UFC ta klivet upp till svensk elitfotboll och superettan. 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.