Chennoufi måste stanna

Umeå FC har förlängt kontrakt till höger och vänster ända sedan säsongen tog slut. Det finns spelare som på sin höjd kommer att få fem minuter i slutet av redan avgjorda matcher. Fortfarande saknas en underskrift från såväl Adam Chennoufi som Simon Mårtensson – två spelare som verkligen behövs!

Adam Chennoufi säger i dagens tidning följande:

– Jag jobbar på en förskola och jobbar när vi tränar. De har lagt träningar på arbetstid men betalar inte heltidslöner eller ger någon arbetsersättning. Det är ändå superettan vi snackar om. De borde kunna hitta en lösning. Jag ska inte behöva leva på mitt sparkonto.

Stämmer detta så är det ingenting annat än en mindre skandal. Adam har störst potential i hela laget och har varit en av lagets bästa spelare i flera år (skada förstörde fjolåret). Man har hört rykten och viskningar om att Umeå-killarna "tas för givet" och det håller inte. Ännu saknas i mina ögon en ytter med bra Superettanklass i UFC, men med rätt inställning kan Adam bli det. Förmodligen bra mycket billigare än både kroater och spelare från b-nationer..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.