Umeå FC redan bättre!

Det verkar som att serieavancemanget har givit spelarna i UFC lite extra motivation under försäsongen. Fystester har genomförst under dagarna och det ser betydligt bättre ut än under samma period i fjol.

–  De värden spelarna visade nu är i nivå med dem de visade i april förra året. Nu ligger vi långt före, säger ansvarig fystränare Malin Skoog.

– Vi har som mål att var och en av spelarna ska utvecklas fem till tio procent. Inte bara rent konditionsmässigt utan vad det gäller styrka, spel med boll och allt annat också. Det ingår i en plan vi satt upp redan inför förra säsongen, säger tränaren Stuart Gibson.

Trevligt och säkerligen välbehövligt. Jag gissar att det kommer att bli en hel del jagande efter boll i år…

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.