Storvinst och stortorsk av UFC

Precis som väntat och förväntat stod UFC som slutsegrare i Ersbodacuppen (eller "Arne Molins" som jag föredrar att kalla den). I finalen finalslog man Tegs SK med klara 4-0. Noteras kan att kontraktslöse Adam Chennoufi stod för flest bajor med sin sex i cupen totalt.

Precis som väntat blev det dock även stortorsk mot Sundsvall under Lördagen. 0-4 skrevs sluresultatet till och det ska enligt uppgift inte ha bjudits på någon Superettanuppvisning. Vad man hört så skall Kadhim, Ek och Johan Larsson ha sett bra ut  medan Hogg såg sådär hyffsad ut som vi inte ville. "Kanske som vänsterytter att han kan fungera" löd en kommentar. Vi ska väl inte dra för stora slutsatser av detta men visst hade "hoppas inte Sundsvall tar honom nu", låtit bättre.

En nyttig väckarklocka lär det dock ha varit för föreningen.

Noteras kan också att Jens Sjöström användes som defensiv mittfältare mot Giffarna. Kanske blir han städgumma den kommande säsongen?! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.