Trupp+preliminär startelva

Dessa spelare är kallade till dagens möte mellan UFC och Jönköping nere i södern:

Hampus Bohman, Joel Burström, Adam Chennoufi, Jonathan Johansson, Seif Kadhim,  Mohamed Kamanor, Erik Lundström, Erik Löfgren, Marko Mihajlovic, Simon Mårtensson, Danny Persson, Henrik Sennström, Jens Sjöström dä, Vladimir Sudar, Jonas Wallerstedt, Fredrik Wennebro.

Alltså varken någon skadad Eek eller avstängd/skadad Jasim med.

Örjan Andersson om matchen till UFC:S hemsida
– Vi kommer att göra några smärre justeringar rent taktiskt, men sen gäller det att inte släppa fokus på detaljerna väl ute på plan. Och framförallt hålla fokus hela matchen och inte vara naiva. Självklart går vi för seger, men det ska ske över hela planen under hela matchen.

Gissningsvis kommer man att rotera lite lätt då Halmstad kommer på besök redan nu på söndag. Min troliga elva lyder enligt följande:

                              Vladimir Sudar

Mohamed Kamanor, Jens Sjöström d.ä, Marko Mihajolvic, Joel Burström

 Hampus Bohman, Erik Lundström, Fredrik Wennebro, Adam Chennoufi

               Danny Persson, Simon Mårtensson

Burström har spelat vänsterback under träningarna i veckan medan Kamanor trivs betydligt bättre rent försvarsmässigt på högerkanten(även om han enligt sig själv kan/vill spela överallt). Johan Larsson har varit lysande fram till den senaste matchen och kan behöva vila. Jönköping spelar väldigt centralt vilket gör att Bohman kan passa bra in. Avslutningsvis har det flaggats för att Simon skulle kunna spela 60 minuter i denna match. Dock högst osäkert vilka av de tre aktuella som lägger beslag på de två platserna.

Nu behövs poäng UFC!! 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.