Positivt besked samt prel startelva

Superlöftet Lina Hurtig är inte allvarligt skadad och har "endast" tänjt ut sitt ena korsband. Det gör att hon är redo för spel redan på en månad eller så. I värsta fall kunde säsongen ha varit över, vilket alltså får ses som ett väldigt stort plus. Med tanke på landskamper osv lär hon inte missa mer än 3-4 ytterligare matcher.

Vad gäller kvällens UIK-startelva så lär det bli lite förändringar. Tror på följande:

                   Carre J

Tuija H – Alexandra N – Emma B – Pernilla N

              Emmelie K – Rita C

         Ogonna C – Maria N – Elin L

                        Jenny H

Såväl Pernilla som Landström är bekräftade i startelva. Noteras kan att Hjohlman, Konradsson, Rita och Tuija samtliga ragits med diverse problem under veckan och att någon av dessa kan komma att missa matchen..

Umeå IK-Jitex BK, idag 19 maj, kl.18.00 på T3 Arena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.