”Självklart är Sofia intressant”

Surrade lite kort med UIK-Jocke:

– Det var en match vi borde ha vunnit sett til chanserna som vi skapade. Det känns som att vi är på rätt väg och att vi blivit lite rejälare.

Så löd tränare Joakim Blomqvist analys om lördagen kryss mot Jitex efter någon dags analyserande. Tuija H utgick efter en smäll, men med tanke på landslagsuppehållet så borde det inte vara någon fara. Jag bad även om en updatering gällande Sofia Jakobsson.

– Självklart är Sofia intressant och en spelare som man skulle vilja ha. Först gäller det bara att hon ska vilja komma och att vi har vad som krävs för att kunna värva henne, säger Blomqvist och hänvisar till att Niklas Westman är den som sköter sådana förhandlingar.

Denne svarade dock aldrig i telefon..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.