UIK gör som Frankrike

Frankrikes nye president har lovat att landet skall investera sig ur den ekonomiska krisen i stället för att spara sig ur densamma. Nu gör UIK samma sak och anställer både en sportchef och en säljare.

Det låter helt rätt om du frågar mig, bara det nu visar sig att säljaren klarar av att täcka sin egen lön och mer där till. Själv tror jag att både hon och övriga kassörer i UIK skulle få ett lättare jobb om man även fick in nått roligt namn där uppe i anfallet. Kontakter finns med spelare och Sofia vore såklart drömmen. Skulle garanterat innebära 300 pers extra på matcherna bara det, och företagen är garanterat redo att betala hennes lön.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.