Trupp samt trolig UFC-elva

Indikationerna har varit starka att bloggkollega Erik Löfgren skulle gå in som ordinarie mittback, men då truppen presenterades fanns ingen Löfgren att tillgå. Chennoufi DESSVÄRRE även han frånvarande med en väldigt oroande skadad i baksidan av låret:

Hampus Bohman, Joel Burström, Karl Morten Eek, Ali Jasim, Jonathan Johansson, Seif Kadhim, Mohamed Kamanor, Albert Kargbo, Johan Larsson, Erik Lundström, Marko Mihajlovic, Simon Mårtensson, Danny Persson, Henrik Sennström, Jens Sjöström dä, Vladimir Sudar, Jonas Wallerstedt, Fredrik Wennebro.
 

Den troliga startelvan lyder därför enligt följande:

                           Vladimir Sudar

  Joel Burström, Marko Mihajlovic, Karl Morten Eek, Ali Jasim

Hampus Bohman, Erik Lundström, Fredrik Wennebro, Johan Larsson

                     Simon Mårtensson
                                     Danny Persson

Det troliga är att en 4-5-1-uppställning används i defensiven medan Simon sedan förväntas fylla på till 4-4-2 i offensiven. Simon skulle även kunna glida upp som topp med Wallerstedt släpande bakom. Kul för övrigt med Kargbo i truppen. Denne skall ha växt otroligt sedan han kom till klubben. Kamanor? Jag vet att man vill täta till i defensiven ikväll och då tror jag inte på denne. Själv hade jag annars gärna sett honom på mitten..
Noteras kan annars att Bohman förmodligen hade spelat även om Adam inte skadat sig. Detta då man vi bli starkare centralt i banan.

Vädret ser mycket lovande ut så nu hoppas vi på bra mycket mer folk än senast.

Matchstart 19.00 mot tabellnian Ängelholm, hög till att lämna bottenträsket nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.