UIK får fint besök

På torsdag får UIK:s F17 tjejer besök från andra sidan atlanten av Southern California Blues. PUMA står bakom arrangemanget där laget i egenskap av segrare i USA Cup fått möjligheten att besöka Umeå IK FF under tre dagar.
– Det är en grym ära att vi blivit utvalda att stå som värde för de här tjejerna, det visar också vilken internationell status Umeå IK FF besitter, säger klubbchefen Niklas Westman till klubbens hemsida.
En träningsmatch är bland annat planerad mellan UIK:s F17-lag och amerikanskorna vid 10.00 på lördag. En riktigt värdemätare för laget som bara vinner och vinner. I helgen blev det seger med 6-0 mot Bollstadnäs för UIK:s framtid.
– Det ska bli grymt roligt att få mäta sig med ett lag från USA i samma ålder, det blir en riktig värdemätare för våra formstarka F 17-tjejer, säger Westman.
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.