Nattsvart blev tät morgondimma

Gårdagens match är en sådan där match som man i vinter eventuellt kan minnas tillbaka på som avgörande när laget krigade sig till ett nytt kontrakt. Det var kanske inte prickfritt på alla håll, men det var tre poäng med usla förutsättningar. Man visade att hoppet defenitivt inte är borta och tack vara det ser förutsättningarna nu rätt hyfsade ut.
"Nattsvart" var känslan efter föregående match där 3/4 av backlinjen försvann med Erik Lundström. Nu tonar åtminstonde ett litet hopp upp i UFC-dimman. Laget känns betydligt närmare kvalplats efter Degerfors-matchen, och nu saknas "bara" tre pinnar.

Öster         58
Halmstad    47
BP             45
Hammarby 34
Ljungskile   33
Ängelholm  33
Brage        32
Landsk.      31
J. Södra     29
Varberg     29
Falkenb.     27
Assyriska   26
Degerfors  24
Trelleborg  22

UFC         19

Värnamo     18

Sådan är tabellen i dagsläget och de kommande omgångarna ser ut enligt följande:

Omg 24:
Ljungskile-UFC
Degerfors-BP
Trelleborg-Halmstad

Omg 25:
BP-Ljungskile
Brage-Degerfors
UFC-Trelleborg

Omg 26:
UFC-Öster
Trelleborg-BP
Degerfors-Varberg

I de sista omgångarna har sedan UFC: Brage borta, Varberg hemma, Värnamo borta, och i avslutningen Assyriska på hemmaplan.

Det lär krävas fyra poäng i de kommande tre matcherna, och förhoppningsvis har Öster redan säkrat sitt Allsvenska kontrakt i omg. 26. Därefter möter UFC lag som inte heller borde ha mycket kvar att spela för. Spelchemat ser faktist väldigt bra ut.

Spelarbetyg efter lunch. 
 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.