Spelarbetyg: UFC-Degerfors

Sudar, 4: Gör ett antal riktigt fina räddningar, men håller samtidigt på att skicka laget halvvägs ned i Div 1. Blir inte klok på honom.

Jasim, -3: Gör det han ska, men inläggen leder väldigt sällan till något matnyttigt. Känns nästan som att han var farligare på vänsterkanten då han bröt in i banan.

Sjöström, 4: En hel Sjöström hade varit given startman i UFC och garanterat en nyckelspelare. Förmodligen har han problem att gå idag, men jag tror att han tycker det var värt det.

Wake, 3: Väldiga problem med inläggen inledningsvis, men spelade upp sig och avslutar stabilt.

Bohman, 3: Öppen gata på vänsterkanten i inledningen. Sedan växer Bohman in i matchen och avslutar likt Wake riktigt bra, även om vissa brytningar kunde ha slutat på annat vis.

Maripuu, -3: Bra med boll, men hade främst i inledningen problem med Degerfors "tia". Mycket bättre koll då denne klev ut på kanten.

Kallay, -4: Som han vuxit. Gör inte många fel och är plötsligt topp 3 (?) i laget.

Wennebro, 4: Genombrottet kom under fjolåret och i år har Wennebro visat att Superettan inte är något problem. Blir svår att behålla för klubben.

Chennoufi, 2: Blandar och ger, men jag förväntar mig så mycket mer. Vårens bästa spelare viker allt för ofta ned huvudet när något går emot. Adam måste precis som övriga laget skita i allt och bara jobba – något annat har UFC inte råd med.

Larsson, 4: Snacka om humörsspelare. Matchvinnare eller osynligt, igår defenitivt det förstnämnda. Bör hålla till på vänsterkanten där han kan kliva in och avlossa bössan. Känns även som att han kommer till farligare inläg från vänsterkanten.

Persson, 4: Otroligt slit från Danny som visar en fantastisk lagmoral och även gör ett fantastiskt mål. Tydligen har han inte varit lika bra borta i år – något som krävs i nästa omgång.

 

Inhopparna:
Mårtensson: Första aktionerna höll Div 6-klass, men sedan visade han lite av den gamle Simon. På G?

Seif: Äntligen lite speltid för Seif som kämpar och sliter. Som vanligt blandar han en del, men bjuder på en riktigt fin dribblingsräd.

Mcneil: Spelar för att täta till bakåt, vilket han också gör. Det syntes dock att han tränat mer försvarsspel än offensiv i veckan. 

En kommentar

  1. Sven-Eric Sjöberg

    Sudar, var med tur och skicklighet suverän. Jasim lyckades bra men mest p g a lite spel på sin kant men har under säsongen varit delaktig i många baklänges mål. Sjöström är en klasspelare och när han får ett förtroende och ett ansvar växer han. De visade han igår. Wake gjorde väl det han mäktade till lite till han är ju inte försvarare. Bohman tycker jag var riktigt bra igår och spelade fysiskt vilket är bra som back. Maripuu var en spelare som ville ha boll och när han fick den tog han väl hand om den utan att spela bort den i panik. Var det hans förtjänst att mittfältet fungerade som det gjorde? Wennebro är alltid bra. Kallay har vuxit och är bra ,helst offensivt. Larsson irrationell och jämt farlig med sin snabbhet. Chennoufi sorgebarnet, De räcker inte att någon gång göra en grej som får publiken att hoppa till. Han måste göra större nytta hela tiden och det tvivlar jag på att han mäktar till Ett lag har inte råd med sådan ojämnhet. Danny Persson tycker jag är, på lagets svåraste plats, helt suverän. Vilken styrka och snabbhet.
    Du har väl nästan samma åsikt som jag har så jag gör bara några inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.