Tunn trupp blir tunnare

Seif Kadhim har inte fått den säsong som både han och Umeå FC lär ha hoppats på. Rent kvalitetsmässigt är därför inte förlusten av den forna jättetalangen någon katastrof, men ser man till bänken så börjar denna nu se rätt tunn ut. Med Lundström borta året ut, Kamanor i Djurgården osv så kommer det inte att finnas sådär jättemycket att kasta in vid skador och avstängningar.

Avslutningsvis får vi önska Seif all lycka i framtiden oavsätt vad han nu skall ägna sig åt. Han kom fram som ett jättelöfte och har nästan fått legendstatus uppe på Ersboda. Fortfarande finns säkerligen potentialen för hon att nå en ordinarie plats i Superettan – killen är bara född 1991.
För tiden i UFC kommer vi att minnas dennes viktiga forwarsinsatser i slutet av fjolårssäsongen. Han var högst inblandad i avancemanget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.