Spelarbetyg från UFC-krossen

Sudar, +4: Förtjänade en nolla, men förtjänar defenitivt ändå beröm. Såhär bra är han!

Jasim, -3: Slarvar en del i bollbehandlingen, men står i det stora hela för en fin insats.

Mihajlovic, 3: Lika bra som UFC första 10 minuterna, men därefter mycket trygg i sin uppgift. Har lyft sig under hösten.

Eek, 4: Lugnet själ. Hur många misstag har norrmannen gjort i år?

Bohman, -3: Naturligt nog lite svajjig i defensiven, men bidrar desto mer i offensiven. Är det som back han har högst potential?

Kallay, 4: Kan inte bli stressad med boll och det enda problemet med dessa insatserna är väl att Djurgården snart slår en signal.

Wennebro, 3: Njaaa, första halvtimmen, Mjaa andra halvlek. Lika dålig koll som han hade på bollen i första halvlek – lika bra hade han i andra.

Maripuu +4: Superb med bollen, och i dag även superb i det defensiva jobbet. Frågan är hur mycket AIK ska ha betalt för honom?

Larsson, 4: Snacka om matchvinnare och snacka om form. I dagsläget en av seriens farligaste yttrar även om alla aktioner inte alltid ser helt planerade ut.

Chennoufi, 4: Äntligen! Har saknat en 100-procentig insats från Adam de senaste matcherna, men nu kände jag igen mig. Mer av den varan tack! 

Persson, +4: Älskar främst dennes defensiva jobb som betyder mer än någon kan ana för hela laget. På det är han dessutom livsfarlig för motståndarna – så ni fattar..

Avbytare:

Fällman: Visade lite av sin spelinteligens, och visst är det något aldeles extra när en från det egna ledet får visa upp sig.

Wake: Gör alltid allt för laget.

Mårtensson: Inte alls som 2011, men det närmar sig – och han gör mål igen!

En kommentar

  1. mattias

    lagets första 10minuter? oj snarare 20-25? mihaljovich 10min, snarare hela första halvlek, ovanligt osäker defensivt och som vanligt med boll?!
    Maripuu, där ser man att du kan se fotbollskonst, han är gryym!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.