Hur tänkte man där?

Hoppet är det sista som överger en, men dagens resultat var såklart inte vad någon hade hoppats på. 1-0 i paus var kanske inte helt rättvist, men några minuter in i andra halvlek kändes 2-0 närmare än 1-1. Där efter följde några svarta minuter, som kan komma att bli de minuter som skickade ned UFC i Division 1. Morgondagens Trelleborgsmatch blir givetvis väldigt avgörande, och mycket mer än en poäng till Trelleborg tror jag inte att UFC klarar.

Till skillnad mot tidigare matcher så hade jag i dag väldigt svårt att förstå agerandet från tränarduon. Johan Larsson var, oavsätt hur trött, den ende som kändes farlig sista tredjedelen. Adam Chennoufi är, oavsätt hur iskall han kändes, en av få som skulle ha kunnat bryta upp motståndarförsvaret – båda byttes ut. In kom spelare som gärna skall få speltid, men inte i ett sådant här läge. Okej om Mcneil kommer in, men sätt honom då som mittback och flytta upp båda mittbackarna – den oredan hade kunnat leda till något. Idag tror jag inte UFC vann en enda nickduell i offensivt straffområde – givetvis ohållbart om man sista 10 lyfter just långa bollar.

En Danny Person idag tror jag hade räck till seger, Mårtensson ett kryss (skadad – stukad fot), men nu fanns inte de (eller något annat förvär/Kargbo) tillgänglig och ersättarna höll inte Superettanklass.

Spelarbetygen dyker upp..

 

2 kommentarer

  1. Kritisk

    UFC:s trupp är just nu tunnare än miso-soppa och när tre av dom offensiva krafterna (Danny, Simon å Erik L) är borta så syns det såklart. Wake`s begränsning lyser igenom = otajmad, svag i luften, för långsam när han får chanser. Chenouffi tycker jag gör sig bättre på en kant när han får utmana i fart och får mer boll att jobba med. Wennebro och Maripuu känns för defensiva och säkrar hellre hem/slår boll i sidled än instick till forwards (som idag iofs var osynliga..) Nya tag i norrettan nästa år, men vad har vi för lag kvar då???

  2. Hmm

    Mårtensson – stukad fot, därav Wake som var riktigt usel.

    Inbytet av Tim och junioren är OBEGRIPLIGT. Både Hampus och Joel hade tillfört mer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.