Kommer med rutin

35 år, det är ingen ung spelare men väl en extremt rutinerad sådan som bidrar med något som UIK saknade 2012. Snackade nyligen med Andreas Hermansson om saken, och hur viktig hennes rutin blir. Bland annat menade han att det kanske saknades spelare under fjolåret som gav Carre och Emma Berglund "draghjäp" på träning. Spelare som helt enkelt såg till att genom sitt sätt att vara skapa bästa möjliga träningsmiljö.

– I en färdig trupp kanske hon gjort mindre skillnad så. Nu får Emma och de här spelarna lite draghjälp på träningar. Det behöver vara några som hjälps åt och skapar en bra träningsmiljö, och det är inte något som går att kräva från de yngre tjejerna.

Noteras kan att värningen inte heller lär ha påverkat ekonomin nämnvärt då hon helt enkelt bara jobbar vidare som läkare uppe i Umeå i stället.

UIK förväntas nu ligga ganska lågt vad gäller värvningar framöver. Går jobbet med sponsorer och ekonomin bra så kan något kanske komma att hända framöver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.