UFC-flopp och UIK-trippel

Umeå FC åkte ut redan i semifinalen av Ersbodacupen. Teg var för starka och avacerade i stället till final efter seger 2-1. Väl där visade sig dock MSK vara stadens just nu bästa lag inne på Nolia. 5-3 slutade finalen (4-0 i paus) och för final-målen stod Robin Åberg 2, Robin Arestav 2 samt Niklas Wiberg.

Under söndagen drog också UIK i gång sitt träningsmatchande. Linnea Ågren, Emma Berglund och Ogonna Chikwudi ordnade en 3-0-seger. Imponerade mest gjorde enligt Jocke B Emma Berglund samt Jenny Hjohlman(mot sin förra klubb).

Nu närmar vi oss..

6 kommentarer

  1. Jonne

    Sandahls fel?? var du där och såg vilken lag ufc ställde upp med? Ordinarie spelare var endast Sudar och Wennebro(som mittback?!) resten var utlåningar/bänkvärmare och juniorer så var väl inte så oväntat att de inte skulle hålla samma nivåer som tidigare år..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.