Väntat namn och tungt tapp

Att Johan Sandahl skulle kliva in i rollen som sportchef kommer knappast som någon större skräll, och förmodligen är det också ett rätt bra val.

Sandahl har tidigare inte bara jobbat som tränare, utan har även meriter från agent-braschen med  scoutuppdrag. Kort och gott – han borde veta hur spelet bakom spelarkontrakt och värvningar går till. Därtill har han ett bra kontaktnät både internationell och nationellt. Killen kan branchen och får nu möjligheten att helt själv forma Umeå FC 2013. Går resultaten dåligt däremot…

Om Sandahl känns bra, så känns däremot Ander Svensson avhopp betydligt sämre. Förutom att han varit oerhört lätt att ha att göra med så talar alla  om en väldigt duktig och ambitiös person. För andra året i rad har Umeå FC uppvisat en vinst på ca. 250 000 kronor – något som klubben främst har honom att tacka. Dennes kontaktnät, kunskaper och oerhörda lojalitet för klubben är nu borta. Var och hur skall klubben hitta en lika bra kille?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.