Bomben som skakar Europa

Alla trodde på Barcelona, inklusive jag själv, och ni som känner mig vet att jag hade hög puls under onsdagskvällen.
Milan som knappt tog en poäng under hösten har vuxit ut något enormt och skulle i en serie A-tabell från december och framåt ligga i topp. Under onsdags-kvällen kom "Bomben över I", och som skrällen skakade om fotbolls-Europa.

Det är inget snack om att Barcelona fortfarande (om än tveksamt) är favoriter i den här tillställningen, men visst känns scenariot igen från tidigare Barcelona-floppar. Laget rullar och rullar, men har sin akilleshäl i försvaret OCH skottstyrkan. Jag vet inte hur mycket de vann bollinnehavet med, men skotten vann Milan med 8-6. Målchans-statistiken gick till röd-svart med 6-2…

Notera även Nivas sköna info om att detta var Messis nionde match mot Italiensk motstån – utan spelmål…

Notera för den delen även att Milan, i det närmaste, fick Muntari av Inter. Tidigare har Milan bytt till sig spelare som Pirlo och Seedorf av kusinerna på andra sidan stan. Han Balotelli mellanlandade ju på öarna…

Och söndag 20.45 är det dags för derby…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.