Klar för UFC – och lokalderby

Besnik Curri lät muntligt överens med UFC för ett bra tag sedan, men först på övergångsfönstrets sista dag blev det också officiellt klart med papper påskrivna. Enligt följande skriver klubben på sin twitter:

På fönstrets sista dag blev Besnik Curri officiellt en #UmeåFC spelare. Vi hälsar Besnik välkommen! Intervju kommer komma upp på hemsidan! 

UIK lirar på torsdag kväll mot lokalkonkurenten Umeå Södra. Högintressant drabbning således och UIK:s sista test inför Tyresö. UIK sankar Berglund, Konradsson, Folkesson, Hurtig och Jonsdottir. Hurtig U19 EM-kvalar för den som undrar mot Hollan, Italien och Irland.

Jocke B säger följade till hemsidan:

– Vi fortsätter att ge våra yngre spelare speltid och det ska bli kul att se om de visar framfötterna lika bra som de gjorde i Norrporten cup.

17.30 på T3 det som gäller enligt UIK:s hemsida.

2 kommentarer

  1. Christer

    Men snälla!!
    Var kan jag få info om vad som händer i resten av fotbolls Umeå med omnejd.Min egna reflektion på vad som skrivs i VK under FOTBOLLSbloggen,är att den inte på något vis,visar sig vara intresserad av vad som händer i annat än UFC och UIK.För visst händer det mycket annat intressant i Umeå regionen på fotbollsfronten,vi har ju bla fått 2 nya div 3 lag mm.Hur går det för MSK på spelarfronten när man tappat Kim osv….Kom igen nu,och ta tag i det som är av intresse för oss andra,i och omkring fotbollen här i Umeåregionen.

    MVH Christer.

  2. Markus Isacson

    Svar till Christer (2013-04-03 18:59)
    Gör detta utan en krona i ersättning, och har ”tyvärr” rätt fullt upp med diverse slutspel och kval i andra idrotter. Håller med om att fotboll och bloggen får stå tillbaka just nu, men det blir snart bättre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.