Spelarbetyg: UFC-Valsta S.

4 + Vladimir Sudar: Den gamle Sudar. Fenomenal i de många ingripanden som han tvingas till. Visserligen två dråpliga hörnmål, men han kan som jag ser det inte belastas för dessa. Håller ned siffrorna idag.

1 + Dillan Ismail: Nja, han är mittback som jag fårstått och som jag ser det så håller han inte tillräckligt hög nivå på kanten – ännu. För många misstag offensivt, men vi får hoppas att det lossnar. Tycks ha en bra inläggsfot, även om den är lite ojämn.

3 – Marko Mihajlovic: Okej, men inte mer. Gör mycket bra, men går också bort sig helt vid ett tillfäll och räddas av Sudar. 

3 – Adam Larsson: Lite som sin kollega i mittförsvaret. En del bra, men också tveksamheter. På minussidan också en mängd felpass – även om dessa kanske tvingades fram när mittfältet knappt ville ha bollen.

2  Hampus Wallgren: En riktigt fin vänsterfot, men han känns inte som någon naturlig vänsterback i många situationer.

3 – Anthony Allison: Bra hela vägen fram till de avgörande situationerna – där hade han inte många rätt.

3 + Linus Christensen: Kansk näst bäst i Umeå FC denna dag. Ville mycket och har också en mindre felprocent än många av sina kollegor. Kommer att bilda en fin trio med Wennebro/Lundström.

2 – Fredrik Fjällström Winka: Nja, hade hoppats på mer. Han har kunnande, men idag inte ett Division 1-tempo. Skapade för lite offensivt.

2 + Mattias Lidberg: Killen med Kaka-steget kom inte lös idag, och när försvararna gick på kropp så var han lätt och helt chanslös. Blek.

2 + Lamin Sillah: Det känns som att han har en otrolig potential, men att han verkligen inte har kommit in i detta ännu. I det långa loppet så tror jag fortsatt mer på honom än Allison.

2 + Danny Persson: Matchotränad, och det syntes. Har en bit kvar även om han "sprattlade till" lite i slutminutrarna.

Inbytta:
3  Simon Mårtensson: Genast ett hot offensivt när han höll sig framme. Skapade lika mycket som sina kollegor, men på betydligt kortare tid. När startar han?

3  Axel Fällman: Vänsterkanten vaknade på något sätt till då han kom in. Inte lysande, men ett bra inhopp.

–  Olof Bergkvist: Spelade kort tid, men är jobbig att möte med sin fina fysik.

Jag glömde att nämna de fasta situationerna offensivt i inlägget innan. Horibelt dåligt levererat många gånger.

Med det sagt – nu blickar vi framåt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.