Väldigt oroande UFC (skadeuppdateringar)

Om inte Sirius-tåget har gått redan så ökade just risken för att det skall gå i helgen med bra många procent. Sandahl räknar bort Danny och Freddan. Två av lagets kanske tre bästa spelare..

Att Wennebros skada inte har läkt är givetvis ett problem, men den blir nog bra tids nog. Jag oroar mig mer för Dannys ljumskar som i princip tycks ha stört till och från alla de senaste säsongerna. 2011 avslutade han, om jag inte mins fel, med smärtor för att hjälpa laget upp. 2012 avslutade han trots smärtor för att hålla laget kvar. Så går det inte att hålla på i all evighet, och nu tycks alltså problemen vara tillbaka – frågan är hur och när dessa problem nu kan vara ut värden? Jag befarar att detta kan ta väldigt lång tid, eller i värsta fall vara något som stör hela säsongen..

Glädjande dock att Johan Larsson tränade för fullt i går. Oklart om han finns med på bänken i helgen (troligen inte), men nu kan vi börja räkna ned där. Erik Lundström berättar om sin skada i torsdagens tidning, men vi kan väl säga som så – han ser slutet på skadetunneln. Ett nytt styrketest skall jämföra styrkeförhållandet mellan dennes två ben. För någon vecka sedan var skillnaden för stor – i dagarna kollar han om den hårda styrketräningen gjort skillnad. Klartecken och han kan varva upp fotbollsträningen..

Han har dock redan deltagit i 10 mot 10-spel på träning. Själv menar han att han hade någon typ av "Busquets-roll" på halvfart.
Vi får hoppas på något åt 
Gündoğan-hållet om någon vecka..

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.