”Hoppar runt på kryckor”

Åter efter ny långledighet: Kan rapportera om att idag 11.30 åker Hampus Wallgren upp till Sportsmedecin för en koll av knät.

– De ska göra en check, men sedan är det för svullet för att göra en röntgen, säger Wallgren, som likt senast när han skadade sig var på g in i laget på allvar:

– Det känns tråkigt. Det kändes som att jag var på gång. Lite ödets ironi.

Om det är menisken, ett ledband, korsband, eller flera olika skador är oklart, men det låter inte bra:

– Det gör rätt ont nu. Jag hoppar runt på kryckor och det är en position på knät som är uthärdlig. Så fort jag försöker böja eller så, så gör det väldigt ont, säger Wallgren.

Trist, precis som mycket i fotbolls-Umeå just nu..

4 kommentarer

 1. Stig

  Kan du inte rakt och ärligt skriva vilken kris Umeå FC är i. Tycker alldeles för få inser att det här laget är helt värdelöst och kommer åka ur. Det var ju samma visa ifjol att dom agerade försent.

 2. Markus Isacson

  Svar till Stig (2013-05-13 14:29)
  Det kommer.. Just nu tycker jag att väldigt mycket handlar om skadorna. Med Wennebro, Larsson, Danny, Mårtensson i full form så hade det varit annorlunda.
  Sedan går det ju absolut att ifrågasätta värvningarna!

 3. olle

  Innan säsongen drog igång visste man att Erik och Danny var skadade och att Mårtensson var skadebenägen samt spelat lite matcher. Man kan ju undrar hur UFC tänkte och finns det någon B plan i dagsläget? Värvningarna kan man ju ifrågasätta.

 4. Markus Isacson

  Svar till olle (2013-05-14 12:10)
  Absolut, men frågan är vilka val man som klubb hade. Pengarna sprutar ju som bekant inte i den här staden, vilket utesluter storvärvningar. Kallay hade givetvis varit fruktasvärt nyttig just nu, men jag hoppas att det finns en bra anledning till att han skippades.. Klart står dock att de värvningar som man faktiskt gjorde har varit för dåliga!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.