Där kom det!

Pia Sundhage hade redan lyckats se det – folk runt klubben har talat om det ett bra tag. Under tisdagen visade Jenny Hjohlman varför hon hör hemma i landslaget. Ett "måltjuvsmål", en "klassmottagning" samt en straff – sedan är plötsligt Hjohlman inte längre en skäll i landslaget. Tisdagens insats andades klass rakt i genom och det är tydligt att landslagsuttagningen givit självförtroendet ännu en skjuts.

På tal om Sundhage så visade nog dessvärre även Hurtig varför hon inte är med. Det är inget snack om att hon har det i sig, men fortfarande så är hon lite för ojämn. Men det kommer – precis som UIK kommer närmare topplagen..

Poängligan i Damallsvenskan:

Christen Press 10
Anja Mittag 9
Marta Vieira da Silva 7
Lina Hurtig 6
Jenny Hjohlman 6

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.